Indifest: XII Mostra de Cinema Indígena de Barcelona

L’objectiu és potenciar la veu de les dones indígenes i obrir espais d’articulació i resistència pel compliment del Conveni 169 OIT. Font: AlterNativa.
Barcelona
Dimarts, 08/10/2019 fins Diumenge, 13/10/2019

Del 8 al 13 d’octubre, alterNativa organitza el festival a diferents seus de Cerdanyola, Hospitalet i Barcelona.

Del proper dimarts 8 d’octubre fins al diumenge 13 d’octubre, alterNativa Intercanvi amb Pobles Indígenes, en col·laboració de la Coordinadora Latinoamericana de Cine y Comunicación de los Pueblos Indígenas (CLACPI), organitzen l’Indifest XII Mostra de Cinema de Barcelona.

L’objectiu de la mostra és potenciar la veu de les dones indígenes i obrir espais d’articulació i resistència pel compliment del Conveni 169 OIT que reconeix els seus drets a l’autodeterminació i decisions sobre els seus territoris.

El festival compta amb la presència destacada de Sebastiana Par Álvarez, lideressa CPK Consejo Pueblos k’iche i Alcaldía Indígena de Guatemala.

L’edició d’enguany es centra en la vulneració de drets humans i drets col·lectius i en la greu situació de criminalització de defensors i defensores, així com el paper de les dones indígenes en els processos de resistència i lluita en la defensa de la vida i el territori.

El festival compta amb una programació de documentals i ficcions de diversos països com Guatemala, Colòmbia, Mèxic, Argentina, Panamà, Hondures i Perú.

L’entrada a les projeccions consta d’una aportació voluntària.

Data: 

Dimarts 08 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
AlterNativa
Correu electrònic de l'organitzador: 
alternativa@alternativa-ong.org