Iniciació al voluntariat

Cartell de formació de la FCVS. Font: Escola de Formació
Lleida
Dimarts, 24/09/2019 fins Dimarts, 01/10/2019

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza un curs per conèixer els aspectes bàsics del voluntariat durant el setembre i l’octubre a Lleida.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat el curs ‘Iniciació al voluntariat’ per a persones que s’han iniciat en una entitat o que tenen interès per a incorporar-se com a voluntaris o voluntàries. Així doncs, durant la formació es tractaran temes com el significat, paper i valor del voluntariat i es donarà informació i recursos pràctics per a orientar a l’hora d’escollir una activitat concreta.

De manera més tècnica, es donarà informació sobre els límits de la persona voluntària i els drets i deures abans d’iniciar el compromís amb una entitat. El curs tindrà lloc a l’Espai Salut situat de Lleida amb un preu de 10€ per a entitats membres de la FCVS , i 15€ per a altres. Els dies del curs seran el 24 i 26 de setembre i el dia 1 d’octubre i l’horari serà de 16 a 20h.

L’educadora social i psicopedagoga, Victoria Armengol, serà l’encarregada de dinamitzar la sessió. Les inscripcions en línia es podran fer fins al 18 de setembre i hi ha places limitades. Per a qualsevol dubte, es pot contactar a lleida@voluntaris.cat

Data: 

Dimarts 24 set

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@voluntaris.cat