Iniciació al voluntariat

Cartell de formació de la FCVS. Font: Escola de Formació
Barcelona
Divendres, 27/09/2019 fins Dissabte, 28/09/2019

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza un curs per conèixer els aspectes bàsics del voluntariat durant el setembre a Barcelona.

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha organitzat el curs ‘Iniciació al voluntariat’ per a persones que s’han iniciat en una entitat o que tenen interès per a incorporar-se com a voluntaris o voluntàries. Així doncs, durant la formació es tractaran temes com el significat, paper i valor del voluntariat i es donarà informació i recursos pràctics per a orientar a l’hora d’escollir una activitat concreta.

De manera més tècnica, es donarà informació sobre els límits de la persona voluntària i els drets i deures abans d’iniciar el compromís amb una entitat. El curs tindrà lloc a l'Aula de Formació de Voluntaris.cat amb un preu de 10€ per a entitats membres de la FCVS , i 15€ per a altres. Els dies del curs seran el 27 i 28 de setembre, de 16 a 20 i de 9.30 a 14h i 15 a 18.30h respectivament.

El director de la Fundació Amics de la Gent Gran, Albert quiles, serà l’encarregat de dinamitzar la sessió. Les inscripcions en línia es podran fer fins al 20 de setembre i hi ha places limitades. Per a qualsevol dubte, es pot contactar a formacio@voluntaris.cat

Data: 

Divendres 27 set

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@voluntaris.cat