Iniciativa Projectes d'Impacte Social (PDIS2023)

Compartit millors practiques i eines per la gestió dee projectes
Dimecres, 18/10/2023
(En línia)

L'objectiu de la iniciativa es fer arribar a les persones que estan gestionant projectes amb impacte social, les millors practicas i les eines que els ajudin a ser mes eficients amb els seus projectes.

L'Associació de Directors de Projecte de Catalunya (PMI Barcelona) conjuntament amb els altres capitols d'Espanya ha decidit posar en marxa una iniciativa per a fer costat als Projectes d'Impacte Social de manera gratuïta.

La iniciativa consisteix en una sèrie d'activitats per als assistents que formin part d'una organització sense ànim de lucre o tinguin en marxa algun projecte d'impacte social.

L'activitat central d'aquesta iniciativa és l'esdeveniment anual, que tindrà lloc el 18 d'octubre. Pots incriure-t'hi aquí.

A banda, també hi hauà:

  • Monogràfics sobre àrees de la gestió de projectes
  • Articles d'interès i eines. Mensualment enviem una capsula sobre una àrea de gestió de projecte, incloent-hi una plantilla i un vídeo
  • Formació PM4R (Metodologia de gestió de Projectes pensada especialment per a projectes com el teu.

Si vols mes informació pots anar a la pàgina de la iniciativa. Hi trobaràs els lliuraments que hem enviat fins ara i també informació sobre l'esdeveniment de l'any passat.

Data: 

Dimecres 18 oct

Hora: 

17:00

Organitzador: 
PMI
Correu electrònic de l'organitzador: 
proyectos@pmi-bcn.org