Inscripcions obertes al 'Dona'm Cine' V Edició

Inscripcions obertes al Dona'm Cine V Edició.
Divendres, 11/12/2020 fins Diumenge, 09/05/2021
(En línia)

Es podran presentar obres fins al proper 9 de maig de 2021.

Ja s’ha obert el període d’inscripció d’obres a la cinquena edició del 'Dona’m Cine', un concurs internacional de cinema organitzat per l’Associació Entrepobles i la productora Doble Banda i compromès amb els feminismes i amb d’altres moviments socials. Més enllà de ser un concurs, aquesta iniciativa esdevé un punt de trobada i visibilització de projectes audiovisuals realitzats per dones, projectes que habitualment romanen exclosos de les pantalles convencionals.

Sota el lema ‘Dona’m feminismes. Dona’m Cine’, el període per participar en l’edició 2020-2021 està obert fins al 9 de maig del 2021. Les votacions populars es realitzaran de juny a setembre de 2021. L'últim mes es donaran a conèixer les obres guanyadores. Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

L’edició d’enguany compta amb la col·laboració de Dones Visuals, FemArt, Ca la Dona, La Bonne - Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, DEMUS Perú (Estudi per a la Defensa dels Drets de la Dona), Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i Zumzeig (Cinecooperativa).

Data: 

Divendres 11 des

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Entrepobles i Doble Banda
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio.feminista@gmail.com