Inspira Festival

Imatge del festival. Font: Instagram
Ripoll
Dissabte, 29/09/2018 fins Diumenge, 30/09/2018

La Fundació MAP organitza un festival inclusiu al Ripollès amb espectacles, concerts i activitats per a tot tipus de públic. El grup musical Txarango serà el cap de cartell.

L’Inspira Festival és un esdeveniment inclusiu del municipi de Ripoll que se celebrarà el 29 de setembre de 2018 de 16 a 1h aproximadament. Concerts, activitats i espectacles diversos estaran a l’abast de tot tipus de públic, amb els exitosos Txarango com a cap de cartell.

Un espectacle musical d’El Pot Petit i la companyia José Galán, pionera en la creació d’espectacles integradors seran altres propostes del festival. A més, la música en directe no podrà faltar de la mà de la jove cantautora Suu amb cançons del seu disc de debut ‘Natural’ i d’Ernest Codina, DJ que amenitzarà les últimes hores del festival.

La Fundació MAP, organitzadora del festival, celebra d’aquesta manera els seus 50 anys de serveis a les persones amb discapacitat al Ripollès, amb un festival obert a tothom i que promou valors com l’equitat, la igualtat, la justícia social o la solidaritat.

El recinte de La Devesa del Pla de Ripoll es dividirà en quatre zones, amb un espai de serveis i foodtrucks inclosos. L’entrada es pot comprar a través d’Internet. Pots consultar tota la programació del festival al seu web.

Data: 

Dissabte 29 set

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Fundació MAP
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundaciomap@fundaciomap.com