Intercanvi juvenil europeu a Vilanova i la Geltrú

Voluntaris i voluntàries fent rotllana
Vilanova i la Geltrú
Dissabte, 07/07/2018 fins Diumenge, 15/07/2018

Aquesta experiència té com objectiu aprendre a aprofitar els recursos naturals del territori i conèixer el món de la permacultura.

L'intercanvi 'Adarró fa més de 2500 anys' l'organitza la Fundació Catalunya Voluntària (FCV) en col·laboració amb altres dues entitats juvenils de Grècia i d’Itàlia, i hi pot participar tothom qui hi estigui interessat sempre que resideixi a Catalunya i tingui entre 18 i 25 anys d'edat. Està obert a 8 participants.

També cal tenir un nivell d’anglès que permeti comunicar-se i poder participar de manera activa en el conjunt d’activitats proposades. Les inscripcions es poden fer fins al 13 de juliol de la següent manera.

  1. Completar la fitxa d’inscripció.
  2. Enviar-la a l'adreça de correu electrònic projectes@catalunyavoluntaria.cat.

Les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport les cobreix la FCV a partir del suport del programa Erasmus+. Totes les persones que participin al projecte rebran un certificat acreditatiu.

Tobaràs més informació al web de la Fundació, trucant al 93 412 44 93 o bé enviant un email a projectes@catalunyavoluntaria.cat, a l'atenció de Lluc.

Data: 

Dissabte 07 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Catalunya Voluntària