Intercanvi Juvenil + Grup Local –Through the Lens of the Other

 Font:
Barcelona
Dilluns, 10/06/2019 fins Dimecres, 31/07/2019

"Through the Lens of the Other" és un projecte de llarga durada (2019-2020) que té per objectiu entendre i abordar la discriminació a Europa, utilitzant els conceptes d’interseccionalitat i de sistema d’opressions.

  • Grup de treball local a Barcelona: activitats del 10 de juny al 31 de juliol 2019.
  • Intercanvi Juvenil a Malta: del 9 al 18 de setembre de 2019.

*Per poder participar a l’intercanvi juvenil és imprescindible formar part del grup de treball local.

Ens trobem en la primera fase de treball local del projecte Through the Lens of the Other. La idea és conformar un grup local de joves que tinguin disponibilitat i vulguin dedicar el seu temps de manera voluntària entre el 10 de juny i el 31 de juliol de 2019, aproximadament. Hi ha la possibilitat, si la persona participant en aquesta fase local ho desitja, de seguir involucrada fins al final del projecte (abril 2020) o fins quan pugui.

Durant aquesta primera fase de treball local, es vol fer recerca i obtindre informació de primera mà sobre les desigualtats socials, col·lectius que pateixen més discriminacions de la ciutat de Barcelona, i crear iniciatives per sensibilitzar i combatre la discriminació: Quina és la situació actual a Barcelona/Catalunya? Quines són les minories, grups marginalitzats, que pateixen més opressions? Com estan rebent aquestes opressions?

Es gravarà un documental amb testimonis reals i amb experts sobre la temàtica del projecte. El documental estarà dissenyat i/o protagonitzat pel mateix grup local. A més, es comptarà amb el suport de 5 persones que ja estan involucrades en el projecte i d’una persona experta en gravació de vídeos, qui també farà l’edició del documental.

Entre les 8 persones participants com a part del grup local, es donarà l’oportunitat a què 4 d’elles participin en l’intercanvi juvenil sobre interseccionalitat que tindrà lloc a Malta, del 9 al 18 de setembre 2019, i on es podrà compartir i comentar la feina realitzada amb els grups locals dels altres països participants en el projecte (els quals també hauran realitzat activitats locals sobre la temàtica i la gravació d’un documental que mostrarà la realitat de la seva ciutat/regió).

Aquí trobareu més informació. Les inscripcions s'han de fer arribar a comunicacio@catalunyavoluntaria.cat.

Data: 

Dilluns 10 juny

Hora: 

13:45

Organitzador: 
Fundació Catalunya Voluntària
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@catalunyavoluntaria.cat