Intervenció socioeducativa mitjançant la gamificació

 Font:
Lleida
Dijous, 06/02/2020 fins Dijous, 27/02/2020

La gamificació és l’ús de metodologies del joc en entorns i aplicacions no lúdiques amb la finalitat de potenciar la motivació, la concentració, l’esforç, la fidelització i altres valors positius comuns a tots els jocs.

Des de Lo Somriure Solidari i arran del nostre bagatge i treball de la darrera dècada, hem comprovat que podem abordar moltes situacions des d’un altre plantejament del pla de (millora de) vida incidint en l’empoderament i la gamificació com a eina de canvi. El temps és l’espai que hi ha entre emoció i emoció, el ritme el marca com ho sentim. L’humor ens ha de permetre ser més humans i poder expandir més els nostres horitzons.

Treballar des del sentir i des dels tres àmbits bàsics de l’esser humà: el llenguatge, el cos i les emocions, buscant, des d’allí, una coherència que ens empoderi per aconseguir les nostres metes. La gamificació és l’ús de metodologies del joc en entorns i aplicacions no lúdiques amb la finalitat de potenciar la motivació, la concentració, l’esforç, la fidelització i altres valors positius comuns a tots els jocs. Es tracta d’una nova i poderosa estratègia per influir i motivar grups de persones.

Objectius:

  • Utilitzar recursos i eines de la gamificació en la creació i el disseny del nostre mètode de treball.
  • Crear i dissenyar noves estratègies de treball dins l’atenció individualitzada i grupal que facilitin els plans de millora, de treball i/o de vida dels nostres col·laboradors (clients, beneficiaris, usuaris, etc.).
  • Aprendre a treballar diferents processos per dissenyar un mètode personal de cada participant.
Data: 

Dijous 06 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
CEESC
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@ceesc.cat