Introducció a la primatologia

Introducció a la primatologia.
Divendres, 24/07/2020 fins Diumenge, 26/07/2020
(En línia)

Un curs per a qualsevol persona, sigui professional o no del món de la primatologia, interessada en el comportament animal i en el coneixement dels primats no humans.

La Fundació Mona, en col·laboració amb l’Associació Primatològica Espanyola (APE) i l’Institut de Recerca i Estudis en Primatologia (IPRIMI), organitza el curs ‘Introducció a la primatologia’. És el primer de dos cursos més -’Intel·ligència i cognició en primats’ i ‘La vida emocional dels animals’-, que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de juliol.

Aquest curs té l'objectiu d'ampliar els coneixements i competències relacionades amb la primatologia, oferir l’oportunitat de conèixer persones i professionals interessats a fomentar el respecte per la natura i els animals, així com donar conèixer la tasca que realitzen des de la Fundació Mona.

El curs està impartit pel docent Miquel Llorente, doctor en Psicologia per la Universitat Ramon Llull (Blanquerna), director científic de l’Institut de Recerca i Estudis en Primatologia (IPRIM) i de la Unitat de Recerca de la Fundació Mona.

El curs, que s'imparteix els dies 24, 25 i 26 de juliol, és 100 % en línia. Hi haurà activitats avaluables i els inscrits comptaran amb atenció personalitzada del docent i la coordinadora i amb un certificat d’assistència en acabar el curs. Pots formalitzar la inscripció omplint aquest formulari.

Data: 

Divendres 24 jul

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
cursos@fundacionmona.org
Organitzador: 
Fundació Mona