Introducció a l'abordatge de la violència sexual

Dona. Font: Creative Commons
Tortosa
Dimecres, 27/01/2016 fins Dimecres, 17/02/2016

Arriba a Tortosa la cinquena edició de la formació sobre l’abordatge de la violència sexual, una de les manifestacions de la violència masclista més freqüents i, en canvi, més invisibilitzada.

L’Institut Català de les Dones organitza el curs d’Introducció a l'abordatge de la violència sexual que el proper mes de gener arriba a Tortosa, després de passar, en les seves edicions anteriors, per Barcelona, Vic, Lleida i Tarragona.

La formació, de 16 hores, s’impartirà els dies 27 de gener, 3, 10 i 17 de febrer de 2016 a Tortosa en horari de 10.30h a 14.30h.

Durant el curs, es tractaran els diferents tipus de violències sexuals (agressió, abús, assetjament…) i les diferències en el seu abordatge. També s’aportaran eines bàsiques per als professionals de cara a la prevenció, la detecció i l’atenció així com l’abordatge integral, des de la prevenció fins la recuperació.

La formació s’adreça als professionals dels serveis socials bàsics, de Serveis d’Informació i Atenció a dones, de serveis especialitzats en joves, gent gran, persones dependents.

El cost del curs és de 206€, import totalment finançat pel Departament de Benestar Social i Família.

Les persones interessades en assistir-hi, poden fer la preinscripció mitjançant el formulari de preinscripció.

Data: 

Dimecres 27 gen

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Institut Català de les Dones
Correu electrònic de l'organitzador: 
gtformacio.bsf@gencat.cat