Introducció a l’anàlisi de dades per a l'avaluació de polítiques públiques

Curs d'anàlisi de dades per a l'avaluació de polítiques públiques - Font: Ivàlua
Barcelona
Dimarts, 17/10/2017 fins Dijous, 09/11/2017

La formació, organitzada per Ivàlua, està adreçada a a professionals de l’administració pública, del tercer sector i d’empreses de consultoria per al sector públic així com a llicenciats i graduats en ciències socials.

Els objectius del curs són: conèixer els fonaments i conceptes bàsics de l’estadística descriptiva i de l’estadística inferencial així com les aplicacions de les tècniques estadístiques en l’avaluació de polítiques públiques, practicar l'aplicació d'aquestes tècniques amb el paquet estadístic lliure R mitjançant l'ús d'una de les seves interfícies gràfiques (Deducer) i analitzar exemples d’aplicació d’aquestes tècniques a avaluacions concretes de polítiques públiques.

La formació consta de vuit sessions de 3 hores de durada cadascuna i s'impartirà els dies 17, 19, 24, 26 i 31 d’octubre i 2, 7 i 9 de novembre de 2017, de 9.30 a 12.30 hores a la seu del Institut d'Estadística de Catalunya, a la Via Laietana 58 de Barcelona.

Com em puc inscriure?

El curs s'ofereix a un nombre màxim de 20 alumnes. Els interessats han d'omplir el formulari de sol·licitud d’inscripció, degudament completat, amb el 2 d'octubre com a data límit.

El cost és de 360 euros per a professionals del sector públic i del Tercer Sector Social i de 1200 euros per a professionals del sector privat lucratiu.

Més informació

Data: 

Dimarts 17 oct

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@ivalua.cat
Organitzador: 
Ivàlua