IV Trobada d'Entitats Socials del Vendrell

 Font:
El Vendrell
Dissabte, 27/04/2019

Sota el lema 'Viu Vendrell Voluntariat', la jornada se celebrarà el pròxim 27 d'abril a la Plaça Nova.

El pròxim 27 d’abril se celebra la IV Trobada d’Entitats Socials del Vendrell a la Plaça Nova per reconèixer la tasca del voluntariat social al territori i obrir-la a ciutadania. Un total de 12 entitats socials del Vendrell tornaran a sortir al carrer sota el lema 'Viu Vendrell Voluntariat: Implicació al quadrat és igual a transformació social', una fórmula que recull l’essència de l’acció voluntària.

Enguany la quarta edició va molt ben acompanyada per diferents actes que ofereixen persones i entitats del Vendrell. A les 10 h tindrà lloc un parlament a càrrec de Rosa Font Belau, voluntària activa a Càritas. Tot seguit continuaran les actuacions del grup de música UPUNTÚ, l’actuació dels Gegants i Nans del Vendrell, el concert dels Grallers Tocats de Canya el Vendrell i l’actuació de la Batucada del Drac de Foc El Cabrot.

El tret de sortida d’aquesta 4a edició es va donar el 24 d’abril a les 19 h amb la inauguració de l’exposició 'Connecta’t al Voluntariat', promoguda per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) i que es podrà visitar fins al dissabte 4 de maig a la Sala La Fusteria.

Data: 

Dissabte 27 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Viu Vendrell Voluntariat
Correu electrònic de l'organitzador: 
93 483 83 83