IX Espectacle de dansa solidari Dansem

IX Espectacle de dansa solidari Dansem
Salt
Diumenge, 25/02/2018

Escoles i grups de dansa actuaran per recaptar fons pels projectes de Càritas a Girona i Salt

Un any més torna l’espectacle de dansa solidària Dansem amb l’objectiu de recollir fons per portar a terme els projectes de Càritas a Girona i Salt. El Festival, engegat per diferents escoles i grups de dansa, ofereixen durant dos dies un espectacle molt variat tant en estils com en edats.

Dansem va veure la llum l’any 2010 i, des de llavors, ha comptat amb escoles de dansa de Girona i Salt de l’alçada de Cont-Class Escola de Dansa, l’Escola de ball Avança, l’estudi Ghazal, el Nou Espiral de Salt o la Fada Verda. L'espectacle el protagonitzen alumnat, professorat i professionals de la coreografia, tots d'edats ben diferents que ballaran estils com el hip-hop, clàssic, fusió o flamenc.

El Festival i les escoles de dansa que hi participen pretenen crear un compromís de millora del món, convidant a participar-hi per lluitar per la igualtat dels drets de les persones. Per això, amb la recaptació que s’aconsegueixi durant els dos dies d’actuacions, es destinaran als projectes de Càritas Salt i Càritas Girona, entitats molt centrades en el treball amb la infància, la joventut i les famílies.

Dansem, dirigit a tots els públics que vulguin gaudir d'una tarda de bona dansa i espectacle, es podrà gaudir en dues sessions diferents per facilitar l'assistència de públic i la participació dels diferents grups de cada escola. La del dia 25 de febrer tindrà lloc al Teatre de Salt i el 28 d’abril al Teatre Municipal de Girona.

Data: 

Diumenge 25 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Càritas Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
-