IX Espectacle de dansa solidari Dansem

IX Espectacle de dansa solidari Dansem
Girona
Dissabte, 28/04/2018

Escoles i grups de dansa actuaran dissabte 28 d'abril per captar fons que destinaran a projectes de Càritas a Girona i Salt.

Un any més torna l’espectacle de dansa solidària Dansem amb l’objectiu de recollir fons per portar a terme els projectes de Càritas a Girona i Salt. El Festival, engegat per diferents escoles i grups de dansa, ja ha celebrat la primera sessió a Salt el passat mes de febrer i en farà una segona a Girona, oferint un espectacle molt variat tant en estils com en edats.

Dansem va veure la llum l’any 2010 i, des de llavors, ha comptat amb escoles de dansa de Girona i Salt de l’alçada de Cont-Class Escola de Dansa, l’Escola de ball Avança, l’estudi Ghazal, el Nou Espiral de Salt o la Fada Verda. L'espectacle el protagonitzen alumnat, professorat i professionals de la coreografia, tots d'edats ben diferents que ballaran estils com el hip-hop, clàssic, fusió o flamenc.

El Festival i les escoles de dansa que hi participen pretenen crear un compromís de millora del món, convidant a participar-hi per lluitar per la igualtat dels drets de les persones. Per això, amb la recaptació que s’aconsegueixi durant els dos dies d’actuacions, es destinaran als projectes de Càritas Salt i Càritas Girona, entitats molt centrades en el treball amb la infància, la joventut i les famílies.

Dansem, dirigit a tots els públics que vulguin gaudir d'una tarda de bona dansa i espectacle, se celebra amb dues sessions diferents per facilitar l'assistència de públic i la participació dels diferents grups de cada escola. Així, el 25 de febrer ja es va poder gaudir al Teatre de Salt i el 28 d’abril ho farà al Teatre Municipal de Girona.

Data: 

Dissabte 28 abr

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Càritas Girona
Correu electrònic de l'organitzador: 
-