IX Jornada de Distonia a Catalunya

IX Jornada de Distonia a Catalunya
Dijous, 14/11/2013

La Distonia és una síndrome neurològica poc freqüent que causa moviments espasmòdics i/o postures anormals. Amb motiu del Dia Europeu de la Distonia, ALDEC Associació de Lluita contra la Distonia a Catalunya organitza una jornada anual, on especialistes informen dels últims avenços sobre la malaltia.

El dia 15 de novembre és el Dia Europeu de la Distonia, per celebrar aquest esdeveniment ALDEC programa cada any una Jornada dedicada a la distonia, on neuròlegs especialistes ens informen de diferents aspectes de la malaltia, dels últims avenços en els tractaments y responen a les preguntes que els assistents poden fer-los sobre les ponències tractades a la Jornada, o d'aspectes particulars que puguin ser rellevants o interessants per els pacients.

Lloc: Sala d'Actes de l'Hospital Nou de Sant Pau. c/ Mas Casanovas, 90. Barcelona

Jornada oberta i gratuïta.

La psicòloga de l'Aldec presentarà la primera guia pràctica per a professionals sobre la distonia. Les ponències científiques tractaran sobre blefarospasme, distonia cervical, la cirurgia en la distonía, el paper en la investigació dels BioBancs i els beneficis de la resiliència, la inauguració, la presentació i la cloenda seran a càrrec de representants de l'Hospital de Sant Pau i de les administracions públiques.

La importància de dedicar un dia a l'any a la distonia, fa més visible la malaltia, complint amb els nostres objectius: donar a conèixer, informar i divulgar a la societat, als pacients, a llurs famílies i als professionals sociosanitaris sobre diversos aspectes de la distonia.

Consulta el programa

Data: 

Dijous 14 nov

Hora: 

09:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
infoaldec@gmail.com