Jo em formo a casa!

Jo em formo a casa!
Dilluns, 06/04/2020
(En línia)

Per aquests dies a casa, l'Escola Lliure El Sol ens proposen 4 monogràfics que s'iniciaran properament a l'aula virtual.

L'Escola Lliure El Sol s'estrena amb cursos exclusivament en línia!

Si bé l'aula virtual, els fòrums, la correcció d'activitats online, el moodle ja formen part de la formació que ofereix de cursos de Monitors/es i Directors/es de lleure des de fa set anys, l'actual situació de confinament per l'estat d'alarma els ha fet accelerar una idea que ja tenien en ment des de feia temps. "Si no es pot fer formació presencial, és el moment d'aprofitar per començar a desenvolupar una línia pròpia de formació online".

La formació en línia és una opció més que pot enriquir i complementar la formació presencial. En cap cas aposten per substituir una per l’altra i són molt conscients que en línia es poden treballar una sèrie de continguts i amb un determinat nivell d’aprofundiment i de treball. I sobretot que amb aquest format, a dia d’avui, perden una part molt important de la seva manera de fer i d’entendre la formació com és la vivencialitat, les dinàmiques, el treball en equip i la proximitat de les formadores.

Tot i així no volen renunciar a totes aquestes maneres de fer i intentar aproximar-nos-hi al màxim amb la tecnologia i mitjans de què disposen. Per tant, amb l’obertura d’aquesta nova línia formativa entomen el repte de també anar generant una manera de fer pròpia pel que fa a la formació en línia.

S'inicien doncs amb aquesta nova aventura a partir de 4 monogràfics que començaran properament:

  1. Els protocols: una eina per fer fronta a les violències mascliestes
  2. Vetllador/a
  3. SegurNet. Noves Tecnologies i Joves
  4. Tresoreria de l'esplai - properament
Data: 

Dilluns 06 abr

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
elsol@escolaelsol.org
Organitzador: 
Escola Lliure el Sol