Jornada 2015 de l’Acord Ciutadà

Jornada 2015 de l’Acord Ciutadà
Barcelona
Dimecres, 08/04/2015

Es donarà compte de la feina feta, els reptes de futur i l’Estratègia Compartida entre l’Ajuntament de Barcelona i 586 entitats que conformen l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva.

La Jornada 2015 de l’Acord Ciutadà se celebrarà el proper 8 d’abril i serà l’espai d’assemblea anual de l’Acord. L’objectiu és fer balanç del 2014, exposar els reptes de futur i donar comptes de les línies estratègiques i projectes de l’Estratègia Compartida. En aquest sentit, es pretén crear un espai de participació i reflexió entorn la inclusió social a la ciutat, entre les organitzacions membres de l’Acord Ciutadà i totes les persones que les entitats, empreses i institucions de l’Acord convidin a participar.

L’acte està adreçat als professionals, gestors, experts i ciutadans que treballen per millorar la inclusió social a Barcelona. Dins del programa de la Jornada es formaran quatre grups de treball per tal de facilitar la reflexió i el treball conjunt, que s’han organitzat en els següents àmbits: socialització en la infància-joventut i família, envelliment i aïllament, diversitat i convivència; i exclusió i pobresa severa. A més, també hi haurà la taula rodona "Els reptes de l'Acord Ciutadà i el futur del benestar a les ciutats".

L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva és l’espai de participació, de cooperació publicoprivada i d’acció conjunta entre institucions i organitzacions de la ciutat que treballen per construir una Barcelona més inclusiva i amb major qualitat de vida per a totes les persones. L’Acord Ciutadà, format per 586 entitats, treballa mitjançant 11 xarxes d’acció i una Estratègia Compartida. Aquesta aplega sota objectius comuns 936 projectes i accions que corresponen a 121 organitzacions i institucions de la ciutat.

Ja et pots inscriure a la Jornada 2015 de l’Acord Ciutadà!

Data: 

Dimecres 08 abr

Hora: 

08:30

Organitzador: 
Carrer de València, 344
Correu electrònic de l'organitzador: 
acordciutada@bcn.cat