Jornada 8M: Resistències, drets i lluites feministes arreu del món

Jornades amb perspectiva de gènere organitzades per la Diputació de Barcelona. Font: DIBA.
Barcelona
Dimarts, 09/04/2024

Emmarcat en la campanya institucional del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, la Diputació de Barcelona (DIBA) organitza una jornada per repensar i plantejar les problemàtiques actuals.

L’Àrea de Feminismes i Igualtat de la Diputació de Barcelona, emmarcades dins de la campanya institucional pel Dia Internacional de les Dones, organitza 'Resistències, drets i lluites feministes arreu del món'. Són unes jornades amb les quals es vol situar el feminisme al centre i vincular aquest moviment social amb les agendes internacionals.

Aquesta sessió se celebra el dimarts 9 d’abril a La Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison (Barcelona) i està adreçada a càrrecs electes i personal tècnic d’administracions locals. Altrament, també és interessant per tal que les i els professionals que treballen el feminisme, la cooperació, el desenvolupament econòmic i les relacions internacionals ampliïn coneixements.

Cal realitzar inscripció prèvia i s’hi diferencia entre “Personal d'ajuntaments i Diputació” i “Personal d’entitats i altres”.

El programa el trobareu punxant el següent enllaç.

Data: 

Dimarts 09 abr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
s.politiquesigualtat@diba.cat