Jornada: ‘Agenda 2030: L’alimentació i el rol de les universitats catalanes’

 Font:
Bellaterra
Dijous, 11/04/2019

L'ACUP i la UAB organitzen una trobada per reflexionar sobre com aquestes institucions docents poden contribuir al disseny d’una política alimentària sostenible que compleixi amb els objectius de l’Agenda 2030.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) acollirà el proper 11 d’abril, d’11 a 14 hores, la jornada ‘Agenda 2030: L’alimentació i el rol de les universitats catalanes’. Representants de les universitats públiques catalanes i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) es reuniran per debatre el paper d’aquestes institucions docents en l’assoliment d’una política alimentària sostenible a Catalunya.

L’objectiu de la jornada és explorar com, des de la recerca, la innovació i la transferència de coneixement, les universitats i els seus centres d’investigació poden contribuir al disseny de la política alimentària de Catalunya i l’estratègia de futur a seguir, alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030.

La trobada, que tindrà lloc a la sala d’Actes del Rectorat, està organitzada per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i la UAB. L’assistència és gratuïta però requereix d’inscripció prèvia. Qui tingui interès en conèixer més informació de la jornada, pot consultar el programa complet.

Data: 

Dijous 11 abr

Hora: 

11:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i la UAB