Jornada 'Aigua, bé comú. Reptes i futur'

Jornada 'Aigua, bé comú. Reptes i futur'. Font: Plataforma Aigua és Vida
Barcelona
Dimarts, 21/03/2017

La remunicipalització i gestió pública de l’aigua i la participació ciutadana en aquest àmbit són alguns dels eixos d’aquesta trobada que la plataforma Aigua és vida organitza a Barcelona.

El programa consta de dues ponències inaugurals: ‘Tendències propúblic i proprivat, perspectiva internacional’, impartida per Susan George, presidenta del Transnational Institute i ‘L’aigua com a dret humà. Les experiències d’Europa i d’Irlanda. Oportunitats per a la resta de països’, de la mà l’eurodiputada irlandesa Lynn Boylan, del Sinn Féin.

Al llarg de la jornada se celebraran també diverses taules rodones sobre ‘Participació, transparència i rendició de comptes’; ‘Regulació’; ‘Dret humà’; Règim econòmic’ i ‘Remunicipalització’.

Per a més informació, es pot consultar el programa complet.

La trobada compta amb la intervenció de Maria Campuzano, portaveu de l’Aliança contra la Pobresa Energètica; Gonzalo Marín, portaveu de Red Agua Pública (RAP); Célia Blauel, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de París; Luigi de Magistris, alcalde de Nàpols; Eloi Badia, regidor d’Aigua i Energia de l’Ajuntament de Barcelona; Joan Pinyol, gerent de Medi Ambient de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Juan Martínez, membre de la Taula de l’Aigua de Terrassa, entre d’altres participants.

La jornada és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Més informació:

  • Data i horari: Dimarts 21 de març de 9 a 20h
  • Lloc: Recinte Modernista Sant Pau. (Sant Antoni M. Claret, 167, Barcelona)
  • Accés gratuït. Inscripció obligatòria a través d’aquest formulari
  • Contacte: aiguaesvida@gmail.com
Data: 

Dimarts 21 març

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Plataforma Aigua és vida