Jornada Anual d’Educació 360

Jornada Anual d’Educació 360
Barcelona
Dimecres, 05/02/2020

Ecosistemes educatius 360: territoris connectats per l’equitat és el nom de la Jornada Anual d’Educació 360 d’enguany que celebrarà el 5 de febrer de 2020 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

La jornada vol ser un espai de reflexió sobre com els ecosistemes educatius locals poden fer de l’educació sigui un factor de canvi i de millora per l’equitat. També vol ser un espai de reflexió i debat de qüestions com les condicions necessàries per aconseguir-ho, quines barreres cal superar per incrementar les oportunitats educatives per tothom.

Durant la jornada tindran lloc 5 espais de debat simultanis que tractaran sobre els diferents tipus de connexions que cal impulsar, des del territori, per avançar cap a l’equitat educativa. També es donaran a conèixer 8 pràctiques inspiradores, liderades per agents diversos, en el Market Place d’Experiències d’Educació 360.

A la trobada assistirà Chris Smith, president i director de Boston After School & Beyond, que farà una ponència sobre estratègies que du a terme la seva entitat per combatre l’escletxa d’oportunitats educatives a la ciutat de Boston.

A més, hi haurà també un moment per fer balanç dels assoliments i reptes de futur de l’Aliança Educació 360 i també per aprofundir sobre els itineraris personalitzats que connecten escola i comunitat amb un diàleg amb especialistes i un laboratori de co-creació.

Les inscripcions són obertes i pots realitzar una inscripció presencial o bé una inscripció streaming. Per a més informació consulta el web.

Data: 

Dimecres 05 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Aliança Educació 360
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@educacio360.cat