Jornada: 'Bicicletada per un altre model alimentari'

Cartell oficial de la jornada 'Bicicletada per un altre model alimentari'. Font: Ecologistes en Acció
Barcelona
Dissabte, 18/03/2023

L'organització Ecologistes en Acció Catalunya, juntament amb altres entitats ambientals, pedalaran per reivindicar la seva oposició al parc agroindustrial que es vol construir a Gelida.

El dissabte 18 de març, amb inici a les 10.30 h a l'Estació de Sants de Barcelona com a punt de trobada, se celebra la 'Bicicletada per un altre model alimentari', una activitat organitzada per Ecologistes en Acció Catalunya, en la qual participen un gran nombre d'entitats per a la defensa del medi ambient del territori. L'objectiu principal és reivindicar l'oposició a la construcció del parc agroindustrial del Grup Ametller a la zona de la població penedesenca de Gelida.

La pedalada vol donar suport a la plataforma #StopAgroparc del Penedès, la qual lluita per la defensa del terreny agrícola i l'entorn natural que quedaria afectat pel parc agroindustrial, el qual acull un ampli ventall de biodiversitat. La ruta s'iniciarà a les 11 h i finalitzarà a les 13.30 h al Mercat Fort Pienc, també a Barcelona. L'acte queda emmarcat en el programa d'activitats de Veus per la Sobirania Alimentària, el qual presenta el seu esdeveniment central el diumenge 26 de març.

Data: 

Dissabte 18 març

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Ecologistes en Acció Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
barcelona@ecologistesenaccio.cat.