Jornada: Bones pràctiques d'intervenció amb immigració i interculturalitat

Jornada: Bones pràctiques d'intervenció amb immigració i interculturalitat
Barcelona
Dimecres, 30/11/2016

Aquesta jornada vol ser un àgora de debat sobre les experiències de treball valorades com a positives per als processos interculturals al nostre país. Tindrà lloc el 30 de novembre, de 9.00 a 17.30 hores, a l'Espai Francesca Bonnemaison, Barcelona.

L'Associació Atlàntida, professionals per l'interculturalitat organitza la trobada, on es presentaran projectes de diversos àmbits d'intervenció en interculturalitat: salut, educació, associacionisme, benestar, etc.

La jornada serà inaugurada per Oriol Amorós, secretari d'Immigració, Igualtat i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya; Antoni Garcia i Acero, diputat delegat d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona; i Montserrat Feu, presidenta de l'Associació Atlàntida, professionals per la Interculturalitat.

Tot seguit, se celebraran tres taules-debat, dins dels eixos d'educació, inclusió social i salut, amb la presentació de quatre experiències per taula.

Per a més informació, pots conutlrar el programa. Per assistir-hi, cal emplenar aquest full d'inscripció i enviar-lo a atlantidamigra[arrova]gmail.com abans del 25 de novembre.

Data: 

Dimecres 30 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Atlàntida
Correu electrònic de l'organitzador: 
atlantidamigra@gmail.com