Jornada: 'Cap a on anem? Govern del turisme i alternatives'

L’objectiu del debat és respondre la pregunta ‘Com es pot governar el fenomen turístic des de l’administració pública cuidant la vida a les ciutats?'. Font: Unsplash.
Barcelona
Dissabte, 23/02/2019

El 23 de febrer, l’Observatori del Deute en la globalització organitza la sessió a Can Batlló, Barcelona.

El proper dissabte 23 de febrer, l’Observatori del Deute en la globalització (ODG) organitza la jornada ‘Cap a on anem? Govern del turisme i alternatives’.

L’objectiu del debat és respondre la pregunta ‘Com es pot governar el fenomen turístic des de l’administració pública cuidant la vida a les ciutats?'.

El debat s’emmarca dins d’un cicle sobre impactes i alternatives al model turísticLa petjada del turisme’, co-organitzat per l’Observatori dels Drets Econòmics Socials i Culturals, l’ODG i la Fundació Desenvolupament Comunitari, amb la col·laboració de l’Hidra Cooperativa.

La sessió compta amb la participació de Daniel Pardo, de l’Assemblea de Barrris per un Turisme Sostenible, Ivan Miró, cooperativista de la Ciutat Invisible, Joan Torroella, director de Turisme de Barcelona, Gala Pin, regidora de Ciutat Vella i Enric Truñó, ex-regidor responsable dels JJOO Barcelona 92.

Data: 

Dissabte 23 febr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
ODG
Correu electrònic de l'organitzador: 
observatori@odg.cat