Jornada: “Com tenir cura de la salut a les nostres organitzacions: salut mental i treball”

Jornada “Com tenir cura de la salut a les nostres organitzacions: salut mental i treball”
Barcelona
Divendres, 16/06/2017

La jornada, emmarcada dins la Setmana dels Horaris, tractarà de com crear entorns de treball saludables i com acompanyar i incloure persones amb trastorns de salut mental a les empreses.

Sota el títol "Com tenir cura de la salut a les nostres organitzacions: salut mental i treball", la Xarxa Nust organitza una jornada on s’exposaran eines de treball i diverses estratègies específiques tant per generar entorns de treball saludables com per la inserció laboral de persones amb trastorns mentals.

La jornada, emmarcada en la Setmana dels Horaris, serà inaugurada per Jordi Via, Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i per Gemma Tarafa, Comissionada de Salut, de l’Ajuntament de Barcelona.

Seguidament, es durà a terme la conferència marc a càrrec d’Aleix Caussa, de Spora Sinergies Cooperativa, per parlar de la salut mental en els entorns laborals, des del malestar psicològic fins a la discriminació pel fet de tenir un trastorn mental.

A continuació, tindrà lloc la taula sobre estratègies preventives i de creació d’entorns saludables a les organitzacions, amb la participació del Departament de Salut de l’Ajuntament de Barcelona i de dues empreses del Grup Motor de la Xarxa NUST: Criteria i Aigües de Barcelona.

Després del networking a la mitja part de la Jornada, s’iniciarà la taula amb la presentació d’experiències en el camp de la inserció laboral de persones amb trastorns mentals, on participaran: Fundació Joia, Obertament, Mullor i el Departament de Riscos Laborals de l’Ajuntament de Barcelona.

Finalment, el tancament de la jornada serà a càrrec de Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa i gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona.

Per tal d’assistir a la jornada cal formalitzar la inscripció en el següent enllaç.

Data: 

Divendres 16 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Xarxa Nust