Jornada concursal solidària

L’objectiu és analitzar i debatre els últims acords dels jutjats mercantils i les novetats jurisprudencials en matèria concursal. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 20/12/2018

El 20 de desembre, UPF solidària organitza aquesta sessió a la Universitat Pompeu Fabra.

El proper dijous 20 de desembre a les 16.15 h, l’UPF solidària organitza una jornada concursal solidària.

L’objectiu de l'acte és analitzar i debatre els últims acords dels Jutjats Mercantils i les novetats jurisprudencials en matèria concursal.

La totalitat dels fons recaptats es destinaran a dues línies d’ajuts coordinades per la plataforma UPF Solidària.

El primer d’ells, un programa d’ajudes a l’estudi dirigit als estudiants de grau amb dificultats econòmiques importants.

L’altre, una convocatòria d’ajudes econòmiques per a projectes d’activitats solidàries que inclou projectes de cooperació al desenvolupament, internacionals i locals.

La jornada compta amb tres taules rodones.

La primera, tractarà els últims acords dels Jutjats Mercantils de Barcelona en materia de liquidació i honoraris concursals.

La segona, es centra en els últims criteris jurisprudencials de la secció 15ª de l’Audiència Provincial de Barcelona.

I l’ultima taula, abordarà els criteris judicials sobre el concurs de persona física en relació al mecanisme de la segona oportunitat.

Cada taula compta amb diferents ponents convidats, com Bàrbara Córdoba Ardao, magistrada del Jutjat Mercantil número 9 de Barcelona o Juan Francisco Garnica Martin, president de la secció 15ª de l’Audiència Provincial de Barcelona.

Per finalitzar l’acte, Ignacio Sancho Gargallo, magistrat de la sala primera del Tribunal Suprem, farà una cloenda parlant sobre les últimes novetats jurisprudencials en matèria concursal de la sala esmentada.

Per assistir a la jornada, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 20 des

Hora: 

16:15

Organitzador: 
Upf Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
upfsolidaria@upf.edu