Jornada ‘Cooperació Internacional i Economia Solidària’

Jornada ‘Cooperació Internacional i Economia Solidària’. Foto: FETS Coopera
Barcelona
Dijous, 28/11/2019

Vol ser un punt de trobada per facilitar una transformació local i global del model econòmic, més propera a l’Economia Social i Solidària.

Des de FETSCoopera s’organitza la jornada que porta per títol ‘Cooperació Internacional i Economia Solidària’ amb l’objectiu de trobar espais de col·laboració que facilitin una transformació local i global del model econòmic, més propera a l’Economia Social i Solidària (ESS). Se celebrarà el 28 de novembre a la seu de LaFede.cat, al carrer de les Tàpies 1-3 de Barcelona de 9.00 a 14.00 hores. L’entrada és gratuïta mitjançant inscripció prèvia en aquest enllaç.

En l’actualitat existeix un debat sobre la pertinència de renovar i modernitzar les polítiques de cooperació al desenvolupament, tant en l’àmbit estatal com europeu, per tal d’introduir també la qüestió de la coherència de les polítiques públiques, com ho posa de manifest l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. Aquesta jornada, que comptarà amb diverses taules rodones, vol continuar amb el diàleg entre la cooperació internacional i les finances ètiques.

Data: 

Dijous 28 nov

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
informacio@lafede.cat
Organitzador: 
FETSCoopera