Jornada 'Cultura arrelada i transformadora' al Konvent

Jornada 'Cultura arrelada i transformadora' al Konvent. Font: Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central
Berga
Dissabte, 27/05/2023

El dissabte 27 de maig l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central organitza un intercanvi d’experiències de propostes culturals d’arreu​ a l’espai creatiu de la Colònia Rosal de Berga.

‘Cultura arrelada i transformadora’ és el títol de la proposta que fa el cercle de cultura de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central al Konvent de Berga, el proper dissabte 27 de maig.

La iniciativa comptarà, a dos quarts de dotze del matí, amb un intercanvi d’experiències culturals ben variades. Hi participaran Pueblos en arte, associació i plataforma que connecta l’art amb el món rural a l’Aragó, La Benéfica de Piloña una antiga nau abandonada en rehabilitació per convertir-la en un espai artístic, cultural i comunitari a Astúries. Des de la Patagonia argentina, es presentarà el Museo Barda del Desierto, un museu contemporani i residència artística al bell mig del desert.

Al llarg de la tarda La Traça Cultural, La Barraca d’El Refugi i el llibre Ruralisme de Vanesa Freixa, propostes catalanes que aposten per la ruralitat i el Pirineu, presentaran les seves experiències.

Germà Negre i Càntut portaran la seva música per fer la cloenda de l’acte i donar pas al sopar de cassola i tast de vins naturals. Per tancar la jornada, a les 23h, Bewis interpretarà el seu repertori de rap rural.

Data: 

Dissabte 27 Maig

Hora: 

11:30

Organitzador: 
Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central
Correu electrònic de l'organitzador: 
anna@diesdagost.cat