Jornada Cultura: Transformació social i econòmica

L'objectiu és contribuir a la construcció d’una ciutadania global transformadora a través de les biblioteques de Catalunya. Font: Unsplash.
Girona
Dilluns, 21/10/2019

El 21 d’octubre, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament organitza la sessió a la biblioteca Carles Rahola, Girona.

El proper dilluns 21 d’octubre a les 18.00 h, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya organitzen la jornada ‘Cultura: Transformació social i econòmica’.

L’activitat s’emmarca en el programa ‘Biblioteques Sense Fronteres, compromeses amb un món més just’ i té l’objectiu de contribuir a la construcció d’una ciutadania global transformadora a través de les biblioteques de Catalunya.

Hi participen biblioteques de Barcelona, Girona, Tortosa, Mollet del Vallès, Tarragona i Lleida. El programa ofereix informació, recursos, activitats, espais de reflexió i anàlisi crítica al públic de les biblioteques per garantir i exercir els drets humans i la igualtat de gènere.

L’edició d’enguany aborda la temàtica de les economies transformadores. Per aquest motiu, la sessió aprofundirà en els conceptes de cultura i desenvolupament, amb l’Alfons Martinell de la Universitat de Girona. El ponent compartirà taula amb una persona de LaCoordi i el Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores.

La jornada acabarà amb un tastet de cafè de comerç just a càrrec d’Alternativa3.

Data: 

Dilluns 21 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacioaccd@gencat.cat