Jornada d’adopció d’animals de companyia per La Mercè

Es faran activitats d’educació en positiu pels infants i es repartiran díptics informatius sobre el foment de l’adopció. Font: Unsplash.
Barcelona
Dissabte, 21/09/2019 fins Diumenge, 22/09/2019

El 21 i 22 de setembre, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia serà present a les festes de Barcelona per consciencar a la ciutadania sobre la tinença responsable dels animals de companyia.

El dissabte 21 i diumenge 22 de setembre, l’Ajuntament de Barcelona promourà l’adopció d’animals amb motiu de La Mercè. Per aquesta raó, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB), juntament amb diferents associacions i protectores, seran durant el cap de setmana a la plaça de Catalunya a l’espai ‘Millor que Adoptis’ per promoure l’adopció dels gossos i gats que tenen acollits.

L’espai donarà a conèixer els centenars de gossos i gats que es troben a l’espera de noves famílies disposades a assumir la doble responsabilitat que suposa adoptar un animal de companyia. D’una banda amb els animals i de l'altra amb la societat.

Paral·lelament, es faran activitats d’educació en positiu pels infants i es repartiran díptics informatius sobre el foment de l’adopció.

Les activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport i la col·laboració de la Fundación Affinity i la participació del CAACB, Amics Acollidors dels Animals d’Abrera, Associació per a la Protecció dels GPP, ADACC Cornellà, El Jardinet dels Gats, Grupo Ayuda a Bodegueros, Asociación Animalista Rescat, APASAAC, Life4Pitbulls, AAS DISCAN, El Club de Kat, SOS Hurones, Voluntarios Itinerantes, Amics dels Animals de la Noguera, UB Gats, DeGats, Lliga Protectora d’Animals i Plantes de Barcelona, Associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona, De Galgos.

Data: 

Dissabte 21 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
afrancoma@bcn.cat