Jornada d'apadrinament d'òlibes al Delta de l'Ebre

Jornada d'apadrinament d'òlibes al Delta de l'Ebre
Divendres, 30/12/2011

El proper 30 de desembre, SEO/Birdlife proposa una jornada d'apadrinament d'òlibes a la reserva natural de Riet Vell al Delta de l'Ebre, les aus nocturnes que protegeixen el cultiu de l'arròs de rates i ratolins.

Recentment han nascut mifes o òlibes (Tyto Alba) a la reserva que SEO/Birdlife gestiona al Delta de l'Ebre i l'entitat les vol donar a conèixer. Per això, us convida a apadrinar-ne una, triar-li un nom, i observar com s'anella i pesa, per fer-ne un seguiment. Posteriorment, rebreu informació de la vostra mifa.

Quant val?

L’assistència dels socis i amics a l’anellament i explicació del món de les òlibes és totalment gratuïta.

Apadrinar i donar nom a una mifa o òliba -que és més econòmic si sou socis de SEO/BirdLife- té els preus següents:

  • 10 € per als socis juvenils (menor de 18 anys), o per als que es facin socis juvenils en l’acte (25 €/any), que es un preciós regal de Nadal.
  • 40 € per als joves no-socis.
  • 18 € per als socis adults, o per als que es facin socis a l’acte (42 €/any), i començar una nova etapa en la que el medi ambient compta més.
  • 65 € per als adults no-socis.

Després del dia 30 de desembre

Per als que no hi pugueu assistir, hi haurà altres òlibes per apadrinar sense venir al Delta de l’Ebre. L'entitat ho donarà a conèixer a partir de l'abril del 2012.

Inscripcions i com arribar-hi

Per gaudir de l’activitat completa a la Reserva Natural de Riet Vell, no cal fer una reserva però sí enviar un correu electrònic a reservarietvell@seo.org si heu d’arribar en grup. Consulteu aquest mapa de com arribar-hi.

Durant l’activitat el Centre de Visitants de Riet Vell romandrà obert i es podran adquirir samarretes, peluixos, pins, calendaris 2012 de FotoAves i l'arròs ecològic Riet Vell que les nostres òlibes protegeixen dels ratolins.

Data: 

Divendres 30 des

Hora: 

11:00

Organitzador: 
SEO/Birdlife
Correu electrònic de l'organitzador: 
catalunya@seo.org