Jornada de debat intergeneracional

Imatge de la 16a edició de FiraGran
Barcelona
Dissabte, 07/06/2014

La Fatec organitza una trobada entre diferents generacions en el marc de la FiraGran 2014, que se celebrarà del 5 al 8 de juny.

El Saló de la Gent Gran de Catalunya acull, en la seva 16a edició, un debat intergeneracional per parlar de diferents aspectes que afecten la relació entre generacions a l'actualitat.

Hi participaran Josep Carné, vicepresident de la Fatec, com a representant de la gent gran; Carme Canela, advocada, com a representant de la mitjana edat; Albert Claret, president del Consell de la Joventut de Barcelona, com a representat de la joventut; i Salvador Casals, president de la Federació d'Ateneus de Catalunya, per parlar d’experiències intergenaracionals en el marc dels ateneus.

El debat serà moderat per Jaume Jané i Bel, ex-diputat al Parlament de Catalunya, i té l'objectiu d’establir un vincle entre generacions per tal d’evitar enfrontaments entre persones laboralment actives i jubilats en un futur.

La jornada serà el dissabte 7 de juny de 10h a 12h a l'Auditori de FiraGran 2014 a les Drassanes Reials de Barcelona. L'accés és gratuït però cal fer una inscripció prèvia.

Data: 

Dissabte 07 juny

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
fatec@fatec.cat