Jornada de formació per la pedra seca

Jornada de formació sobre els nous usos de la Pedra Seca dissabte 17 de desembre a Les Preses  (imatge: adrinoc.cat)
Les Preses
Dissabte, 17/12/2016

Dissabte 17 de desembre, a les Preses, es dedica una jornada de formació centrada en els nous usos de la pedra seca, amb Adrinoc i l' Associació de Pedra Tosca.

La pedra seca té un llarg passat, creant paisatges, arquitectura, biocompatibilitat i biodiversitat. Però, sobretot, té un futur encara més gran i més il·lusionant, en el qual podrem crear noves formes amb velles estructures i fins i tot noves estructures que segueixin donant servei a les noves necessitats, tancant cicles, integrant-se i formant part de la naturalesa.

Partint de la filosofia de la Pedra Seca, la jornada presentarà les noves necessitats, noves formes i nous usos, amb ponències a càrrec de Carles Blasco Pinós, arquitecte, estudiós de la Pedra Seca, Membre de l’Associació de Pedra Tosca, Vicepresident de l’Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional.

Concllou amb la visita al Parc de Pedra Tosca, un espai obert exemple de recuperació de paisatges naturals dels volcans i els camps de cultiu amb una combinació d’elements artificials i naturals, que va rebre el Premi Europeu de Paisatge Rosa Barba.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’Associació pel Desenvolupament Rural Integral de la zona Nord Oriental de Catalunya ADRINOC (Tel.: 972.27.16.00) – A/e: svilacoba@adrinoc.cat)

També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

Data: 

Dissabte 17 des

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Adrinoc
Correu electrònic de l'organitzador: 
svilacoba@adrinoc.cat