Jornada de la Internet Social 2016

JIS de 2015
Barcelona
Dimecres, 28/09/2016

Un punt de trobada dels telecentres de Catalunya per compartir experiències i donar a conèixer bones pràctiques innovadores que s’han dut a terme en el marc de les actuacions dels Punt TIC.

La Jornada de la Internet Social està organitzada per Punt TIC, una xarxa integrada per centres i espais molt diversos que posen a disposició de la ciutadania, empreses i col·lectius l’equipament i el personal necessari per facilitar-los l’accés a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

La benvinguda anirà a càrrec del Sr. Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya. Tot seguit tindrà lloc la intervenció "Noves eines, oportunitats i estratègies per a la innovació al món digital" per part del Sr. Ricard Faura, cap de servei d’Inclusió i capacitació digital del Departament de Presidència.

En la secció dedicada a "Estratègies pel foment de l’ocupabilitat de la joventut" es presentaran les experiències "Canviant el paradigma: joves aprenent i emprenent, punts TIC i nova ocupabilitat" i "Mobilitzar el territori amb la Garantia Juvenil".

Dins de "Nous paradigmes de l’economia de la col·laboració i l’intercanvi" tindran lloc les ponències "Consum col·laboratiu comunitari: préstec i donació" i "Ateneus de fabricació digital a Barcelona: una oportunitat per a la gestió de la innovació i l’intercanvi".

En l'apartat "Dissenyar i programar el futur professional. Programació i robòtica", els i les assistents podran conèixer les experiències "Technovation Challenge #codegirl", "Trobades obertes i creatives" i "Imagina i crea".

A la tarda es faran trobades i workshops professionals dirigits a persones facilitadores digitals, dinamitzadores i formadores: "Formació i emprenedoria en persones adultes" i "Seguretat i Tecnologia: mobilitzant la ciutadania".

Més informació al web de la jornada.

Data: 

Dimecres 28 set

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Xarxa Punt TIC