Jornada de presentació de resultats del projecte "Apadrina el teu equipament"

Jornada de presentació de resultats del projecte "Apadrina el teu equipament"
Barcelona
Dimecres, 18/06/2014

Dimecres 18 de juny s'exposaran els resultats de la primera edició d'aquest projecte que aplega els centres educatius i els equipaments culturals del Raval.

Vuit centres educatius del barri del Raval han apadrinat aquest curs a sis dels grans equipaments culturals del barri, en el marc del projecte "Apadrina el teu equipament". Aquest projecte s'impulsat a través de Raval Cultural i està coordinat per la Fundació Tot Raval. Desenvolupa un procés compartit entre els centres educatius i els equipaments culturals, de llarga durada i integrat al currículum acadèmic, mitjançant el qual l'alumnat assoleix els aprenentatges participant d'una experiència educativa enriquidora.

Dimarts 18 de juny es donaran a conèixer els resultats de la iniciativa i es presentaran tres experiències representatives. Serà a les 12.00 hores, al Pati Manning.

Paral·lelament, en una exposició oberta al barri i a les famílies, es mostraran els processos i resultats dels aprenentatges desenvolupats durant els apadrinaments, que inclouran material audiovisual i fotogràfic. L'exposició es podrà visitar fins el divendres 20 de juny.

Durant el curs 2013-2014, el MACBA, el CCCB, la Filmoteca de Catalunya, el Palau Güell, el Gran Teatre del Liceu i el Museu Marítim de Barcelona han generat un vincle de proximitat amb les escoles Labouré, Drassanes, Collaso i Gil, Vedruna-Àngels i Milà i Fontanals; els instituts Milà i Fontanals i Miquel Tarradell, i l’escola bressol Canigó.

Data: 

Dimecres 18 juny

Hora: 

12:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@totraval.org