Jornada de presentació: Informe de sortides professionals al sector de la fabricació digital

Informe de sortides professionals al sector de la fabricació digital
Barcelona
Dimecres, 22/11/2017

Jornada de presentació de l’informe de sortides professionals al sector de la fabricació digital per a joves en situació de risc d’exclusió.

El proper 22 de novembre a les 10h tindrà lloc a Barcelona una jornada en la qual es presentarà l’Informe de sortides professionals al sector de la fabricació digital per a joves en situació de risc d’exclusió que ha desenvolupat enguany la Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA).

En el mateix acte hi haurà una ponència introductòria al món de la fabricació digital i un espai de diàlegs multidisciplinars en què es faran intercanvis d’idees entre professionals i on també podran intervenir-hi els assistents.

L’espai on tindrà lloc és l’edifici MediaTIC (Carrer Roc Boronat, 117. 08018 de Barcelona).

L’horari serà de 10h a 13:30.

Per assistir a la jornada és necessària inscripció prèvia mitjançant el següent qüestionari.

Més informació aquí.

Aquesta jornada està organitzada per l’equip Rompiendo Moldes format per la Federació d’Entitats Amb Projectes i Pisos Assistits, Asociación Cultural la Kalle, La Rueca Asociación i Fundación CODESPA. Si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb: comunicacio@fepa18.org

Data: 

Dimecres 22 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació d’Entitats Amb Projectes i Pisos Assistits, Asociación Cultural la Kalle, La Rueca Asociación i Fundación CODESPA
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@fepa18.org