Jornada de Responsabilitat Social en les empreses i en la contractació pública

El Consell Municipal de Persones amb Discapacitat de Lleida organitza aquest acte el 26 d'octubre. Font: Ajuntament de Lleida
Lleida
Dijous, 26/10/2017

El Consell Municipal de Persones amb Discapacitat de Lleida organitza aquest esdeveniment per presentar iniciatives de Responsabilitat Social que promouen la inserció laboral d’aquest col·lectiu.

La jornada tindrà lloc el dijous 26 d’octubre al matí al Saló de Congressos de la Fira de Lleida i s’adreça a membres d’entitats, empreses i administració pública amb interès per a aquesta temàtica.

Aquest esdeveniment, organitzat pel Consell Municipal de Persones amb Discapacitat de Lleida de l'Ajuntament de Lleida en col·laboració amb diverses entitats socials, vol donar a conèixer algunes propostes de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) impulsades per empreses i administracions i obrir el debat sobre les noves possibilitats de col·laboració públic-privades.

L’acte començarà amb la conferència ‘Responsabilitat Social Corporativa a favor de les persones amb discapacitat, un camí per innovar’, de la mà de l’expert Josep Maria Canyelles. Posteriorment, se celebraran dues taules rodones: una sobre ‘Contractació pública amb responsabilitat social, marc normatiu, teoria i pràctica’ i, a continuació, una altra sobre experiències pràctiques portades a terme per diverses empreses i institucions.

La inscripció és gratuïta i per apuntar-s’hi es pot enviar aquest formulari fins al 20 d’octubre.


Més informació:

  • Data i horari: 26 d'octubre de 2017 de 10 a 14h.
  • Lloc: Fira de Lleida. Palau de Vidre del Saló de Congressos.
  • Inscripció en línia
  • Contacte: discapacitats@paeria.cat / 973 700 621
Data: 

Dijous 26 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Consell Municipal de Persones amb Discapacitat - Ajuntament de Lleida