‘Jornada de Sensellarisme Femení: Les inVisibles’

La ‘Jornada de Sensellarisme Femení: Les inVisibles’ es farà el dijous 24 de novembre al Palau Macaya, a Barcelona. Font: Centre d'Acollida Assís
Barcelona.
Dijous, 24/11/2022

El Centre d’Acollida Assís organitza una jornada per compartir experiències en l’àmbit del sensellarisme femení. Serà el 24 de novembre al matí al Palau Macaya, de Barcelona.

Conèixer d’on es ve, la situació actual i explorar possibilitats de futur sobre les dones sense llar és l’objectiu de la ‘Jornada de Sensellarisme Femení: Les inVisibles’. Organitzada pel Centre d’Acollida Assís, en el programa es donarà espai a professionals de l’àmbit europeu, es recolliran recursos i metodologies d’atenció a dones en situació de sensellar i també s’escoltaran experiències viscudes per les pròpies dones.

Participaran a la jornada el director general de Serveis Socials de la Generalitat, Josep Maria Forné; la comissionada d’Acció Social de l’Ajuntament de Barcelona, Sonia Fuertes; la professora del departament de Personalitat, Avaluació i Psicologia Clínica de la Universitat Complutense de Madrid, Sonia Panadero; la responsable del programa ‘Dones Amb Llar’ d’Assís, Elena Sala, i la responsable de gènere a Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona, Charo Sillero.

La ‘Jornada de Sensellarisme Femení: Les inVisibles’ es farà el dijous 24 de novembre de 9 del matí a les 13.30h al Palau Macaya, al Passeig de Sant Joan, 108, de Barcelona. L'accés és gratuït, però cal fer la inscripció. Per facilitar-ne el seguiment, el programa també es podrà seguir per streaming en català, castellà i anglès.

A la tarda, es podran visitar alguns dels centres d’atenció a dones en situació de sense llar que ja funcionen a Barcelona.

Data: 

Dijous 24 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Centre d'Acollida Assís
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@assis.cat