Jornada: Descobrim la força dels petits emprenedors

Jornada: Descobrim la força dels petits emprenedors
Barcelona
Dimarts, 07/07/2015

Aquesta jornada dedicada a petits emprenedors i organitzada per tres fundacions que fan assessorament a projectes d'autoocupació, tindrà lloc dimarts 7 de juliol a la Fundació CIDOB.

La Fundació Servei Solidari, la Fundació Trinijove i la Fundació Prevent impulsen aquesta jornada dedicada als petits emprenedors. Tindrà lloc el 7 de juliol, a la Fundació CIDOB, en el marc del projecte conjunt "ATRI: Autoocupació, treball en xarxa i innovació", impulsat per tres fundacions expertes en l'assessorament de projectes d’autoocupació.

L'objectiu de la jornada és facilitar un espai de trobada a les persones emprenedores que han rebut assessorament d'alguna de les tres entitats, per fomentar el treball en xarxa, l'intercanvi de bones pràctiques i la generació de possibles sinergies.

Les tres fundacions treballen des de fa anys de forma paral·lela per desenvolupar accions de suport a l'emprenedoria amb col·lectius amb necessitats específiques: persones en risc d'exclusió social i persones amb discapacitat. Gràcies als bons resultats aconseguits en col·laboracions prèvies, es va plantejar el projecte ATRI amb el propòsit d'obrir les activitats a un major nombre de persones, en un territori més ampli (àrea metropolitana de Barcelona). Al mateix temps, es genera per als propis usuaris un espai on la interacció directa amb altres participants proporciona de manera natural un entorn de gran diversitat i per tant d'aprenentatge i oportunitats.

Data: 

Dimarts 07 jul

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Fundació Servei Solidari, Fundació Trinijove, Fundació Prevent
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio.media@serveisolidari.org