Jornada d’Innovació Social: La tecnologia avança com un nou concepte d’ajuda…estem preparats?

La tecnologia al servei de les persones que necessiten cura. Font: health.mil
Barcelona
Dijous, 17/05/2018

Alzheimer Catalunya és una de les entitats organitzadores d’una jornada per aprofundir sobre futurs suports tecnològics que serviran per ajudar a la cura de persones.

El pròxim 17 de maig de 2018 se celebrarà la Jornada d’Innovació Social “La tecnologia avança com un nou concepte d’ajuda...estem preparats?”, un acte amb entrada oberta que té l’objectiu de donar a conèixer i aprofundir sobre com la ciutadania valora una possible incorporació de noves prestacions tecnològiques per a la cura de persones.

Organitzada per Eurecat - Centre Tecnològic de Catalunya, Alzheimer Catalunya i el Centre de Vida Independent, la jornada servirà per presentar diferents línies d’innovació en atenció centrada en les persones. Gràcies a l’experiència de treball de les entitats organitzadores, es mostraran exemples de com la tecnologia pot ser útil per personalitzar l’atenció als col·lectius més vulnerables i persones que tenen necessitats de cura no resoltes.

L’horari de la jornada serà de 9 a 13h. Aquesta va dirigida a la societat civil, entitats del Tercer Sector, organismes públics, empreses i professionals de l’àmbit social. La ubicació de l’acte serà el Casal del Metge de Barcelona. Per assistir, pots clicar en el següent enllaç per fer la inscripció.

Data: 

Dijous 17 Maig

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Alzheimer Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@alzheimercatalunya.org