Jornada ‘Dones, Voluntariat i Comunicació’

Imatge de difusió de la jornada. Font: IStock
Lleida
Dilluns, 09/03/2020

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza un acte a Lleida per reconèixer la presència de les dones voluntàries als mitjans de comunicació.

La Jornada ‘Dones, Voluntariat i Comunicació’ és un acte organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social a les Terres de Lleida amb l’objectiu de donar visibilitat al paper de la dona voluntària en els mitjans de comunicació.

En aquest sentit, el públic assistent podrà aprofundir sobre la presència del voluntariat en les informacions publicades a mitjans amb una taula de debat encapçalada per les següents personalitats: Francina Alsina (presidenta de la Taula del Tercer Sector), Carme Polo (periodista i gestora cultural) i Mariví Chacón (col·laboradora i presentadora de Lleida TV).

Prèviament, la jornada tindrà un acte de reconeixement a les dones voluntàries dels mitjans de comunicació amb la presència de Mari Bometón i Carme Sabador, professionals i voluntàries de la comunicació a les Terres de Lleida. La cloenda anirà a càrrec de la Jove Orquestra Simfònica de l’Orfeó Lleidatà.

Data: 

Dilluns 09 març

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
lleida@voluntaris.cat