Jornada “Drets i ètica en la intervenció social”

Jornada “Drets i ètica en la intervenció social”
Barcelona
Dimarts, 24/10/2017

Arrels Fundació organitza una jornada sobre els drets de les persones sense llar i els reptes ètics que poden sorgir durant la intervenció social.

Quins drets tenen les persones que viuen al carrer? Com ha de ser la nostra intervenció per no vulnerar-los? Com hem d’actuar quan ens trobem davant de limitacions i dilemes ètics? Aquestes són algunes de les qüestions sobre les quals es parlarà a la jornada "Drets i ètica en la intervenció social". La trobada servirà per reflexionar sobre els reptes ètics en la intervenció social i els drets de les persones sense llar, així com sobre la participació i el respecte a les seves decisions i autonomia.

L'acte comptarà amb la participació de Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya, i Begoña Roman, presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya. A més, també hi haurà un espai de debat on compartir experiències i situacions que hagin comportat dilemes ètics en la intervenció.

La jornada està oberta a professionals de l’àmbit públic i d’organitzacions socials així com a responsables i directius d’entitats que, arreu del territori català, treballen amb persones que dormen al carrer.

Les inscripcions es poden realitzar a través d’aquest enllaç o trucant al 934 412 990.

Pots consultar el programa aquí.

Data: 

Dimarts 24 oct

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Arrels Fundació