Jornada “El dret a l’asil, què hi podem fer des del Garraf”

 Font:
Vilanova i la Geltrú
Dijous, 06/10/2016

L’Escola Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú acull el proper 6 d'octubre una jornada dedicada a les diverses opcions existents per tal de solucionar la crisi dels refugiats.

La jornada estarà moderada per la periodista Rita Marzoa i tindrà una durada de tres hores i mitja. Primer, hi haurà una presentació institucional a càrrec de Glòria García, presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Juan Lluís Ruiz, regidor de cooperació Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i un representant de la Diputació de Barcelona.

Després serà el torn del president del Comitè Català d'ACNUR, Joan Reventós, i del president de FundiPau, Antoni Soler. Ells plantejaran les causes i el context d'aquesta crisi humanitària i donaran pas al testimoni d'un refugiat que actualment viu a Catalunya.

Passada la meitat de la jornada, es presentarà una exposició de fotografies titulada "Un dia a Idomeni", guardonada amb el Clic de Fotoperiodisme Jove 2016. Finalment, hi haurà una taula rodona que proposarà idees sobre què es pot fer des del Garraf i com treballen les associacions i entitats voluntàries d'aquest àmbit.

Data: 

Dijous 06 oct

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Consell Comarcal del Garraf
Correu electrònic de l'organitzador: 
ccgarraf@ccgarraf.cat