Jornada: 'Els currículums de ciutat'

Cartell oficial de la jornada 'Els currículums de ciutat'. Font: Aliança Educació 360
Barcelona
Dimarts, 31/01/2023

L'Aliança Educació 360 organitza l'acte, especialment dirigit a ajuntaments i organitzacions amb lideratge territorial, per promoure les ciutats com a espais d'aprenentatge per a joves i infants.

El Hub Social de Barcelona serà el punt de trobada on, el dimarts 31 de gener, a partir de les 10 h del matí, se celebrarà l'acte 'Els currículums de ciutat', impulsat per l'Aliança Educació 360. La jornada està especialment dirigida a ajuntaments i organitzacions amb lideratge territorial, amb l'objectiu de presentar la Crida Currículum de Ciutat, una experiència per connectar vivències educatives per a totes aquelles persones i entitats interessades a impulsar un marc de competències locals i en introduir-se als Currículums de Ciutat.

Aquest programa cerca convertir les ciutats en espais d'aprenentatge, millorant i perfeccionant l'accessibilitat a oportunitats per a joves i infants fora de l'escola. Al llarg de la jornada també es posarà sobre la taula quines són les competències que faciliten la construcció de trajectòries de vida exitoses i les pràctiques que permeten abordar els reptes educatius. Les experiències dels centres Boston After School & Beyond, The Building Blocks de Pittsburgh i Remake Learning de Chicago seran exposades durant el matí.

A més, l'especialista en jocs, Oriol Ripoll, presenta un espai de laboratori dinamitzat on es posaran en pràctica els consells apresos durant l'acte. Per participar, és necessari omplir el formulari d'inscripció.

Data: 

Dimarts 31 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Aliança Educació 360
Correu electrònic de l'organitzador: 
fbofill@fbofill.cat