Jornada ‘Els fons europeus que inverteixen en les persones’

Bandera de l'Unió Europea. Font: Pixabay
Dimecres, 25/11/2020 fins Dimecres, 02/12/2020
(En línia)

La Taula del Tercer Sector i el Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència organitzen un cicle de dos dies per donar a conèixer oportunitats per a les entitats socials.

La jornada ‘Els fons europeus que inverteixen en les persones’ té com a objectiu donar a conèixer les oportunitats de finançament per a les entitats socials en el context de la Covid-19. Organitzada per la Taula del Tercer Sector i el Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, l’acte se celebrarà el pròxim dimecres 25 de novembre en format virtual a través de la plataforma Zoom.

A la jornada les entitats podran conèixer l’accés als fons europeus que inverteixen en les persones, des del 2021 fins a l’any 2027. En l’acte també col·labora la Diputació de Barcelona. Tota l’actualitat sobre la jornada es pot seguir a les xarxes socials amb l’etiqueta #FonsUECat.

La jornada serà doncs una oportunitat per a la internacionalització del Tercer Sector Social de Catalunya. Per a poder participar com a entitat assistent, cal omplir el formulari d’inscripcions.

Data: 

Dimecres 25 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Taula del Tercer Sector de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
projeccio@tercersector.cat