Jornada: 'Entorns escolars, menjars saludables?'

L'acte serà dilluns 30 de gener en format mixt i es durà a terme a Centre Esplai (El Prat de Llobregat).
El Prat de Llobregat
Dilluns, 30/01/2023

El dilluns 30 de gener a partir de les 9:30 h, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) durà a terme aquesta xerrada amb la col·laboració de Fundesplai.

Centre Esplai (situat al Prat de Llobregat) acollirà el 30 de gener la jornada 'Entorns escolars, menjars saludables? Presentació de recerques a l'àmbit metropolità'.

L'acte, organitzat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb la col·laboració de Fundesplai, vol analitzar les vies a través de les quals els entorns locals poden fomentar l'alimentació sostenible i saludable. En aquest sentit, les escoles que ofereixen temps educatiu de migdia són un bon espai on potenciar i conscienciar sobre aquests hàbits.

A la jornada es vol donar una imatge del procés que segueixen els aliments, ja que des de la coneixença és com es pot treballar per un sistema alimentari més sostenible, tenint en compte el que pot fer cadascun dels agents (sobretot els locals).

Durant tot el matí es duran a terme diferents xerrades i col·loquis, entre les quals hi ha:

La jornada, que es farà en format mixt, està oberta a tothom qui vulgui assistir-hi, encara que s'enfoca principalment en aquelles persones que treballen en escoles o administracions i que intervenen en accions relacionades amb alimentació i infància. Cal fer inscripció prèvia.

Data: 

Dilluns 30 gen

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundesplai.org