Jornada: ‘És discriminatòria l’exclusió dels homes?

L’objectiu de l’acte és parlar del principi de llibertat civil i de la necessitat d’organitzar-se en associacions exclusivament de dones. Font: Dones Juristes.
Barcelona
Dimecres, 12/12/2018

El 12 de desembre, Dones Juristes organitza l’acte a Ca la Dona, Barcelona.

El proper dimecres 12 de desembre a les 18.30 h, l'Associació Dones Juristes organitza la jornada ‘És discriminatòria l’exclusió dels homes?'.

L’objectiu de l’acte és parlar del principi de llibertat civil i de la necessitat d’organitzar-se en associacions exclusivament de dones per complir els objectius d’igualtat i de no discriminació.

Alguns dels temes a tractar seran l’associacionisme de les dones i la seva participació a la vida social i política o la lluita pel dret a la no discriminació per raó de sexe i el dret d’associació.

Les ponents convidades seran Carme Cuartero, jurista i membre de la Junta de l’Associació Dones Juristes, Lucía Aviles, magistrada i vocal de l'Associació de dones juristes d’Espanya (AMJE) i Àngels Gensana, tècnica jurídica de l’Institut Català de les Dones i secretària de la Comissió Nacional per a una intervenció coordinada contra la violència masclista.

Per assistir a la jornada, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 12 des

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Dones Juristes
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@donesjuristes.cat