Jornada ‘Fent Xarxa Mataró’

cartell de l'esdeveniment
Mataró
Dissabte, 01/06/2019

Porta com a objectiu que les entitats puguin compartir experiències i visions, avançar en el seu empoderament i ampliar el radi d’acció per tal de millorar la vida associativa i la cohesió social.

'Fent Xarxa Mataró' és una iniciativa de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats de l'Ajuntament de Mataró amb la què també es vol detectar necessitats, copsar la realitat per poder complementar l’oferta formativa que es programa per a entitats, així com potenciar les bones pràctiques que realitzen algunes donant a conèixer casos d'èxit.

La jornada tindrà lloc de 9.30 a 13 hores al Centre Cívic Cabot i Barba i s'hi treballarà en tres grans eixos: els recursos de les entitats, la formació i les bones pràctiques. La metodologia que es seguirà inclourà la tècnica Edcamp, basada en l'aprenentatge entre iguals a través de la conversa i l’intercanvi.

Hi podran participar totes aquelles entitats que estiguin al Registre Municipals d’Entitats de l’Ajuntament de Mataró. Per fer-ho és necessari inscriure-s'hi a través del portal d'entitats de la ciutat.

A Mataró hi ha més de 700 entitats i l'Agència pretén dotar-les d’eines perquè puguin créixer i millorar la seva gestió diària. Gran part d'aquestes entitats organitzen i gestionen els seus recursos estructuradament, i disposen d'un ampli ventall d’eines que poden compartir entre elles.

Data: 

Dissabte 01 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Agència de Suport i Serveis a les Entitats
Correu electrònic de l'organitzador: 
-