Jornada 'Fons i programes europeus per a empreses socials'

Jornada obre fons europeus.
Barcelona
Dimecres, 18/09/2019

ACCIÓ i la Taula del Tercer Sector impulsen conjuntament la jornada que tindrà lloc el dimecres 18 de setembre de 9 a 13.00 hores.

ACCIÓ i la Taula del Tercer Sector impulsen conjuntament la jornada ‘Fons i programes europeus per a empreses socials: actors principals, eines i estratègies d’accés’, que tindrà lloc el dimecres 18 de setembre de 9 a 13h a la seu d’ACCIÓ.

La jornada, que és gratuïta, pretén explicar a les empreses socials quin és el funcionament del finançament europeu mitjançant un taller pràctic i diverses conferències. A més a més, es donaran a conèixer casos d’èxit d’empreses socials catalanes que s’han beneficiat d’aquests fons europeus amb el suport d’ACCIÓ i s’informarà sobre la missió prospectiva del tercer sector social a Brussel·les.

Les entitats socials interessades a participar en el taller pràctic sobre eines i estratègies per accedir al finançament europeu, ho hauran d’indicar al formulari d’inscripcions.

Aquesta jornada s’emmarca dins les mesures d’enfortiment de les entitats socials, a través de la internacionalització, que inclou el 3r Pla de Suport al Tercer Sector.

Consulta el programa

Vull inscriure'm a la jornada

Data: 

Dimecres 18 set

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
taula@tercersector.cat
Organitzador: 
ACCIÓ i Taula del Tercer Sector